AFTER WORK

After Work grupa je savršeno mjesto za sve zaposlene koji se žele osloboditi stresa nakon radnog dana i pronaći balans između poslovnih obveza i osobnog blagostanja. Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 18:00 do 19:00 sati, pružajući vam priliku za opuštajući i učinkovit trening nakon napornog radnog dana.

S našom stručnom trenericom Larom, After Work grupa je više od običnog treninga. Prvi trening je besplatan i služi kao ogledni sat, omogućujući vam da doživite prednosti naše fitness zajednice i samih treninga. Mjesečna članarina od 34 € osigurava vam redovite termine za opuštanje i jačanje tijela, prilagođene vašem radnom rasporedu.

Zašto se baš vi morate pridružiti After Work grupi? Ako provodite puno vremena u sjedećem ili pak stojećem položaju na poslu, na pravom ste mjestu jer upravo redovita tjelovježba ima brojne prednosti za vas. Osim fizičkih dobrobiti poput jačanja mišića, poboljšanja držanja i povećanja energije, tjelesna aktivnost ima ključnu ulogu u smanjenju stresa.

Zaposlenici često nose teret radnih obaveza, što dovodi do napetosti, umora, glavobolja i smanjenog raspoloženja. After Work grupa pruža vam priliku da se oslobodite tog stresa kroz dinamičan trening, potičući lučenje endorfina, hormona sreće. Osim toga, redovita tjelesna aktivnost poboljšava kvalitetu sna, koncentraciju i samopouzdanje, što je ključno za uspješno suočavanje s izazovima svakodnevnog poslovnog, ali i privatnog života.

Pridružite nam se u After Work grupi gdje možete odbaciti sve brige i posvetiti se sebi nakon radnog dana. Vaše tijelo i um zaslužuju samo najbolje!

Grupa je namijenjena ženama i muškarcima.

Osobne stvari ostavljaju se u svlačionici teretane te se u istoj možete presvući i preobuti. U dvoranu se unosi samo ručnik i boca s vodom te mobitel po potrebi.

Za sve dodatne informacije i detalje oko treninga možete nazvati na službeni broj 091 3310 002.