SENIORS

Seniors grupa pruža siguran prostor za starije osobe i umirovljenike koji žele održavati vitalnost i poboljšati kvalitetu života. Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 17:00 do 18:00 sati, pod vodstvom naše iskusne trenerice Lare.

Zašto se pridružiti Seniors grupi?

 1️. Prilagođeni treninzi: Naši treninzi su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe starijih osoba, pružajući prilagođene vježbe koje potiču fleksibilnost, ravnotežu i snagu.

2️. Društvena povezanost: Seniors grupa stvara ugodan zajednički prostor gdje ćete se međusobno povezati, razmjenjivati iskustva, ali najvažnije – trenirati.

3️. Očuvanje zdravlja: Redovita tjelovježba pomaže u očuvanju zdravlja srca, poboljšava cirkulaciju, smanjuje rizik od osteoporoze te potiče mobilnost i ravnotežu.

4️. Psihološka dobrobit: Tjelovježba igra ključnu ulogu u održavanju mentalnog zdravlja, smanjuje stres i anksioznost te poboljšava opće raspoloženje.

Prvi trening je besplatan i služi kao ogledni sat, pružajući vam priliku da najprije upoznate i iskusite treninge. Mjesečna članarina iznosi samo 30 €, čime osiguravate redovite termine prilagođene vašem životnom ritmu.

Pridružite se našoj Seniors grupi i budite vitalni i zdravi u zlatnim godinama života! J

Grupa je namijenjena ženama i muškarcima.

Osobne stvari ostavljaju se u svlačionici teretane te se u istoj možete presvući i preobuti. U dvoranu se unosi samo ručnik i boca s vodom te mobitel po potrebi.

Za sve dodatne informacije i detalje oko treninga možete nazvati na službeni broj 091 3310 002.