SHAPE & BURN

Shape&Burn grupa nudi dinamične treninge koji će vas potaknuti da pojačano radite na svojoj kondiciji i oblikovanju tijela. Posebno osmišljene vježbe i tehnike ono su što donosi rezultate, a na vama je samo da donesete dobru volju i slušate upute trenerice. J

Grupa je idealna za sve koji žele sagorjeti kalorije te u isto vrijeme oblikovati tijelo. Osim fizičkih dobrobiti, ovi treninzi pružaju i mentalno osvježenje te vam pomažu da se oslobodite stresa.

Treninzi se održavaju 3 puta tjedno – ponedjeljak, srijeda i petak te birate termin u kojem ćete dolaziti; 19:00-20:00 h, 20:00-21:00 h ili jutarnji 08:00-09:00 h. Mjesečna članarina iznosi 39 €, a treninge vodi stručna trenerica Lara s dugogodišnjim iskustvom.

Prvi trening je besplatan te vam pruža mogućnost da najprije iskusite sve dobrobiti, ali i onaj dobar osjećaj kad napravite nešto za sebe i svoje tijelo. Ova motivirajuća grupa je sve što vam treba na putu do transformacije i bolje verzije sebe – zato nam se pridružite što prije i osjetite promjenu!

Grupa je namijenjena ženama i muškarcima.

Osobne stvari ostavljaju se u svlačionici teretane te se u istoj možete presvući i preobuti. U dvoranu se unosi samo ručnik i boca s vodom te mobitel po potrebi.

Za sve dodatne informacije i detalje oko treninga možete nazvati na službeni broj 091 3310 002.