BIG MAMA

Big Mama grupa stvara poticajno okruženje za trudnice koje žele održati aktivan i zdrav životni stil tijekom trudnoće. Naši treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 16:00 do 17:00 sati, pružajući vam priliku za vježbanje pod stručnim vodstvom naše trenerice Lare.

Zašto se pridružiti Big Mama grupi?

 1️. Sigurno i prilagođeno: Naši treninzi su pažljivo osmišljeni kako bi bili sigurni i prilagođeni potrebama trudnica, pružajući vam aktivnosti koje potiču zdravlje majke i djeteta.

2️. Psihološki benefiti: Tjelovježba tijekom trudnoće može značajno poboljšati raspoloženje, smanjiti stres i potaknuti dobro raspoloženje. Upoznat ćete i druge trudnice te moći razmijeniti razna iskustva.

3️. Fizička priprema za porod: Redovita tjelovježba može poboljšati izdržljivost i snagu potrebnu za porod, olakšavajući tjelesni proces.

4️. Prevencija nelagode: Tjelovježba može pomoći u smanjenju uobičajenih problema tijekom trudnoće, poput bolova u leđima, oticanja nogu i nesanice.

Prvi trening je besplatan i služi kao ogledni sat, pružajući vam priliku da iskusite prednosti ovakvih treninga i benefita koje oni donose. Mjesečna članarina iznosi samo 34 €, čime osiguravate redovite termine prilagođene vašem trudničkom putovanju. Dobrodošle su trudnice u bilo kojem mjesecu trudnoće, no prije učlanjenja obavezno je savjetovanje s liječnikom.

Pridružite se Big Mama grupi i zajedno gradimo zdravo tijelo dok očekujete najvažniji dan u životu!

Osobne stvari ostavljaju se u svlačionici teretane te se u istoj možete presvući i preobuti. U dvoranu se unosi samo ručnik i boca s vodom te mobitel po potrebi.

Za sve dodatne informacije i detalje oko treninga možete nazvati na službeni broj 091 3310 002.