FIT KIDS

Fit Kids grupa namijenjena je djeci u dobi od 5 do 15 godina, djevojčicama i dječacima. Ova dinamična i zabavna grupa omogućava vašoj djeci da istovremeno razvijaju svoje tijelo i uživaju u tjelesnoj aktivnosti. Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 19:00 do 20:00 sati, pružajući vam fleksibilnost u rasporedu nakon posla i svih školskih obaveza. Cijena mjesečne članarine je 34 €.

Naša stručna trenerica Lara vodi grupu kroz raznovrsne vježbe prilagođene uzrastu djece, potičući pravilan razvoj motoričkih sposobnosti i jačanje mišića. Vaši mališani imaju priliku isprobati prvi trening besplatno – to je sjajna prilika za njih da otkriju koliko vježbanje može biti zabavno!

Dok djeca uživaju u Fit Kids treningu, roditelji imaju priliku obaviti svoj trening u teretani. Ovo je sjajan način za cijelu obitelj da zajedno provodi vrijeme aktivno i zdravo. Promo cijena za Fit Kids grupu (2x tjedno) + roditelj fitness (neograničeno) iznosi samo 47€!

Tjelesna aktivnost ima brojne prednosti za djecu. Redovita tjelovježba potiče fizički razvoj, jača srce i pluća te poboljšava koordinaciju i ravnotežu. Osim toga, ima i pozitivne učinke na mentalno zdravlje djece. Smanjuje stres, poboljšava raspoloženje i potiče koncentraciju i samopouzdanje.

Fit Kids grupa također pomaže u prevenciji problema poput lošeg držanja i pretilosti kod djece. Redovita tjelovježba potiče zdrave životne navike i pomaže u održavanju optimalne tjelesne mase.

Upišite svoje dijete na Fit Kids grupu i gledajte kako se zdravo razvija!

Osobne stvari ostavljaju se u svlačionici teretane te se u istoj djeca mogu presvući i preobuti. U dvoranu se unosi samo ručnik i boca s vodom.

Za sve dodatne informacije i detalje oko treninga možete nazvati na službeni broj 091 3310 002.